Ventilatie & luchtdichting in nieuwbouwwoning te Oud-Turnhout

DD Woonconcept uit Oud-Turnhout, gespecialiseerd in hoog kwalitatieve renovaties & nieuwbouw, heeft voor hun laatste nieuwe project resoluut gekozen voor P. Roefs om op projectbasis de Ventilatie voor zijn nieuwbouwproject uit te voeren.

Voor het project van DD woonconcept werd door ons de volledige projectcalculatie & legplannen voor de Ventilatie voorzien. Samen met Dennis, de zaakvoerder van DD woonconcept, bespraken we de mogelijkheden en werden keuzes betreffende het materiaal gemaakt. Niet enkel voor de Ventilatie kon Dennis rekenen op onze ondersteuning, maar ook voor het dak & het luchtdicht bouwen.

Dennis van DD Woonconcept verteld:

In de voorgaande renovaties waar ik reeds met P. Roefs samenwerkte heb ik nu opnieuw gekozen voor hun service & materialen. Dankzij de goede project begeleiding van Giovanni (Specialist Energiezuinig Bouwen @P. Roefs), heb ik elk aspect van het project snel & makkelijk kunnen uitvoeren. Voor het volgende project kies ik zeker weer voor de deskundigheid van de specialisten bij P. Roefs, waar ik telkens weer veel van bijleer.