Nieuwe website P. Roefs

U heeft het wellicht al gemerkt, P. Roefs heeft zijn website in een volledig nieuw jasje gestoken! Hiermee versterken wij, samen met Group Delrue & Uniconstruct onze online aanwezigheid.

Wees eerlijk; het werd tijd dat ook op digitaal vlak wij een tandje bij gingen steken. Dankzij onze vernieuwde website geloven wij een sterk online portaal voor de vakman te bieden. Samen met de digitale aanwezigheid van Group Delrue & Uniconstruct is nu onze volledige organisatie online sterk aanwezig.

Ook op het vlak van sociale media zijn wij des te vaker actief om u als vakman ingelicht te houden over de laatste nieuwigheden van onze organisatie, maar ook op het vlak van ontwikkelingen in de bouw & uw specifieke bouwspecialiteit. Volg ons & onze specialisten dan ook zeker op sociale media om altijd up-to-date met ons te zijn!

Speciale aanbiedingen, opleidingsdata & andere interessante zaken zullen we, naast de reeds bekende mailings, ook via onze vernieuwde website verspreiden. Ook via onze Google bedrijfspagina, welke onder meer verschijnt via de zoekresultaten & in Google maps, zullen wij zoveel mogelijk van deze zaken verspreiden zodat u geen nieuwtje meer zult missen.

Facebook P. Roefs: https://www.facebook.com/paulroefs.be/
Facebook Group Delrue: https://www.facebook.com/Group-Delrue-158954664151908/

Linkedin Group Delrue: https://www.linkedin.com/company/group-delrue
Linkedin nieuws feed #GroupDelrue: https://www.linkedin.com/feed/hashtag/?keywords=groupdelrue