Residentiële Ventilatie

GA TERUG NAAR:

Hoofdpagina ventilatie

GA DIRECT NAAR:

SOORTEN VENTILATIE

REGELGEVING EPB

ONZE VENTILATIEUNITS

ONZE LUCHTKANALEN

P. Roefs biedt u verschillende Ventilatie oplossingen voor uw Residentiële projecten. Dit kan voor een enkele woning of appartement, maar ook voor grotere projecten zoals een volledige verkaveling van meerdere gronden, of appartementencomplexen.

Ventilatieproject systeem D & een combirooster aan de gevel – Project Ventilatie Beerse

Voor uw Residentiële Ventilatie, of woningventilatie, project begint alles met de keuze van het soort Ventilatie. Hier leest u meer over de Soorten Ventilatie. Op basis hiervan kan een potentiële Ventilatieunit worden gekozen, alsook de plek & manier van montage worden bekeken en eventuele extra benodigde aansluitingen (luchtkanalen naar buiten, condensafvoer,..).

Voordat we weten naar welke bouwgrootte van Ventilatieunit we moeten kijken, dient er een EPB-conforme debietcalculatie te worden opgemaakt. Hier leest u meer over de EPB regelgeving m.b.t. Residentiële Ventilatie. Deze debietcalculatie wordt meestal vooraf opgemaakt door uw ventilatieverslaggever als onderdeel van het ventilatievoorontwerp (VVO). Ook wij maken voor uw project een debietcalculatie op basis van uw wensen, alsook voor de beste prestaties van het Ventilatiesysteem & voor een zo hoog mogelijk E-peil winst!

De keuze van de Ventilatieunit is soms een moeilijke beslissing, er zijn echter zo veel verschillen merken & mogelijkheden, en wat is het effect van elke Ventilatieunit op uw E-peil? Wij bieden u een productgamma van verschillende merken & mogelijkheden aan waar wij u graag wegwijs in maken. Hier leest u meer over ons productgamma van Ventilatieunits.

Niet enkel de keuze van de Ventilatieunit is moeilijk, ook de keuze van luchtkanalen is geen gemakkelijk onderwerp. Elk systeem heeft namelijk voor- en tegenstanders, maar ook is elke bouw anders. Echter dient dit ook in combinatie gezien te worden met de keuze van Ventilatieunit, want een top-klasse motor met slechte banden heeft ook geen nut. Lees hier meer over ons productgamma & onze unieke oplossingen van luchtkanalen.

P. Roefs is uw partner voor Ventilatie, bekijk hier een aantal referenties.


Contacteer onze specialist Energiezuinig Bouwen

gm@paulroefs.be  – 0468.04.48.90 (ma-vr) – Linkedin