Referenties

Kort overzicht van met onze ondersteuning uitgevoerde industriële ventilatie projecten;


Nieuwbouw Apotheek & Kantoren – Kasterlee

Voor dit niet-residentiële ventilatie project te Kasterlee, waar een apotheek & kantoren komen, is een balansventilatiesysteem type D voorzien. De luchtgroep is voorzien in de technische berging als plafondmontage. De luchtkanalen werden vanwege de beperkte hoogte grotendeels voorzien in rechthoekige gegalvaniseerde maatwerk kanalen, op sommige plaatsen als zichtwerk en op ander plekken in een vals plafond verwerkt. Er werd extra aandacht besteed aan brandveiligheid waarbij er tussen elk compartiment de benodigde brandkleppen voorzien werden alsook extra brandwerende kleppen bij de bovenliggende laboratoria.


Nieuwbouw krantenwinkel – Rijkevorsel


Renovatie sanitaire ruimtes lagere school – Rijkevorsel

Vraaggestuurde slimme lokale ventilatoren, met ingebouwde sensoren (VOC, Vocht, Aanwezigheid) in combinatie met galva ronde kanalen & een gevelrooster.

Blogpost van dit project op de website van onze partner Ventilair Group Belgium


Bouw van nieuwe kantoren voor een boekhoudkantoor – Vosselaar

Kantoorgebouw met verschillende verdiepingen voorzien van een balansventilatiesysteem. Luchtgroep voorzien op het platdak. Luchtkanalen in ronde gegalvaniseerde buizen in het vals plafond, om de poutrellen te kruisen werden na opmeting speciale maatstukken gemaakt, voor een kantoorruimte met sierbeton als plafond werd in een eerdere fasa instortkanalen (galva mecano – rechthoekige gegalvaniseerde kanalen) voorzien. Voor de luchtverdeling worden verschillende wervel- en perforoosters voorzien in combinatie met ronde ventielen.


Op onderstaande kaart vindt u nog meer referenties. Veel van deze referenties zijn voorzien van omschrijving & foto’s:


Contacteer onze specialist Energiezuinig Bouwen

gm@paulroefs.be  – 0468.04.48.90 (ma-vr) – Linkedin


1 thought on “Referenties

  1. Pingback: 3x opstart Ventilatie | P. Roefs – Group Delrue

Comments are closed.