Industriële Ventilatie

GA TERUG NAAR:

Hoofdpagina ventilatie

GA DIRECT NAAR:

Regelgeving EPB

Regelgeving ARAB

P. Roefs biedt u vakkundige Ventilatie oplossingen voor uw Industriële projecten. Graag bekijken wij samen met u uw project voor een passende oplossing!

Ventilatie in een kantoorgebouw – project te Vosselaar

Voor de opmaak van een offerte voor uw project overlopen wij samen met u, de bouwheer, de architect, de installateur,… de wensen en de mogelijkheden. Op basis van dit gegeven, en samen met de wettelijke eisen (EPB, ARAB,..) & het lastenboek stellen wij een offerte op voor uw project.

U kunt tijdens elke fase van uw project rekenen op onze ondersteuning, zowel commercieel als technisch, en dit telefonisch, bij ons, tijdens een opleiding, of op locatie bij u of op de werf.

Voordat we weten naar welke bouwgrootte van Ventilatieunit we moeten kijken, dient er een EPB-conforme debietcalculatie te worden opgemaakt. Hier leest u meer over de EPB regelgeving m.b.t. Industriële Ventilatie. Deze debietcalculatie wordt meestal vooraf opgemaakt door uw ventilatieverslaggever als onderdeel van het ventilatievoorontwerp (VVO). Naast de EPB wetgeving kunnen er ook andere regelgevingen van toepassing zijn, zoals de ARAB regelgeving (voor werklokalen). De ARAB regelgeving legt naast de bestaande EPB wetgeving ook ventilatie eisen op aan alle werklokalen, waarbij het luchtdebiet vaak hoger ligt dan in de EPB, en waar ook naar het comfort van het systeem wordt gekeken, zeker iets om rekening mee te houden dus! Hier leest u meer over de ARAB regelgeving m.b.t. Industriële Ventilatie. Voor uw project stellen wij een debietcalculatie op welke voldoet aan alle geldende wet- en regelgevingen.

P. Roefs is uw partner voor Ventilatie, ook Industrieel! Bekijk hier een aantal referenties.


Contacteer onze specialist Energiezuinig Bouwen

gm@paulroefs.be  – 0468.04.48.90 (ma-vr) – Linkedin