Ventilatie

GA DIRECT NAAR:

Residentiële ventilatie

Industriële ventilatie

DOWNLOADS VENTILATIE

REFERENTIES VENTILATIE

P. Roefs – Bouwmarkt Delrue is dé partner voor de vakman als het om ventilatie gaat. Dankzij onze eigen coöperatie Uniconstruct bieden wij een zeer uitgebreid gamma aan ventilatie aan.

Wij voorzien geregeld opleidingen voor professionelen in onze Delrue Academy, kijk hier voor de opleidingsdata & hoe in te schrijven.


PROJECTMATIG WERKEN = SLIM WERKEN

Het uitrekenen van een compleet ventilatiesysteem kost heel wat tijd. Je moet immers een balansberekening maken en alle onderdelen van het kanaalsysteem beginnen samenstellen. Op basis van een checklist en het bouwplan kan deze berekening gedaan worden en een materiaallijst samengesteld worden.

*** GERUSTHEID, ZEKERHEID, TIJDSBESPARING & EENVOUD ***
* Eén duidelijke, allesomvattende prijs op de offerte *
* Offerteprijs = volledige projectprijs *
* Alle benodigde materialen zijn inbegrepen *
* Kom je iets te kort? Dan kan u dit gratis komen halen *

Als u op projectbasis met ons samen werkt kiest u voor een all-inclusive samenwerking, zowel betreffende materialen maar ook voor de service.

*** WIJ WERKEN UW VOLLEDIGE VENTILATIEPROJECT UIT ***
* Opmaak van een uitgebreide duidelijke offerte *
* Uitvoering van alle benodigde calculaties *
* Samenstellen van het ventilatiesysteem *
* Opmaak legplannen & materiaallijst *

Omdat wij onze projecten zelf calculeren bent u niet merk gebonden. Hierdoor zijn wij in de mogelijkheid om de beste materialen te combineren!

*** SERVICE & ONDERSTEUNING IN ELKE FASE ***
* Samen de mogelijkheden bespreken & materialen kiezen *
* Commerciële & technische ondersteuning *
* Project opvolging & begeleiding *
* Werfopstart & advies op locatie *

Ook de opstart, inregeling & ventilatieverslaggeving van het ventilatiesysteem kan u aan ons overlaten!

PROJECTMATIGE OFFERTE AANVRAGEN
Een projectmatige offerte kan u aanvragen voor één enkele woning/appartement alsook voor grote woonprojecten. Hiervoor bezorgt u ons het ingevulde aanvraagformulier vergezelt met alle benodigde documenten (bouwplannen, EPB startverklaring, Ventilatievoorontwerp,…).


U HEEFT EEN EIGEN STUDIEDIENST OF ZOEKT LOSSE MATERIALEN

Dankzij onze ruime en brede voorraad aan ventilatiematerialen bent u bij ons altijd snel geholpen. Ook hebben wij een zeer ruime ventilatieshop waar u vele materialen zelf kunt bekijken en meenemen.

Heeft u interesse om bij ons klant te worden voor ventilatie? Neem dan contact op met onze specialist energiezuinig bouwen: Lowi Verryckt – T: 0468/04.48.90 – E: lowi.verryckt@groupdelrue.be


ARCHITECTEN, EPB-VERSLAGGEVERS, BOUWPROMOTOREN,…

Als architect benieuwd welke technische toepassingen mogelijk zijn en waar rekening mee gehouden moet worden?

» Wij kijken niet enkel naar de theorie maar ook wat praktisch mogelijk is en wat de wensen zijn

Als EPB-verslaggever gerust zijn dat het project wordt voorzien van de juiste materialen & uitvoering?

» Wij maken een debietcalculatie conform de regelgeving met oog voor de praktijkuitvoering & kunnen een op praktijk gebaseerd 3D legplan bezorgen voor het VVO

Als bouwpromotor de juiste kwalitatieve oplossing verkrijgen tegen de juiste prijs?

» Wij stemmen de juiste ventilatieunit af op het juiste kanaalwerk, met creatieve oplossingen & mogelijkheden, passend voor uw project


PARTICULIEREN & ZELFBOUWERS

Als particulier op zoek naar een installateur voor Ventilatie of liever Ventilatie op basis van Zelfbouw? Graag helpen wij ook u op weg in samenwerking met een echte vakman uit uw regio. Voor zelfbouwers hebben wij kwalitatieve zelfbouwpakketten voor uw Ventilatieproject. Afhankelijk van uw keuze & de wettelijke eisen kiest u het geschikte zelfbouwpakket.


Eigen interne studiedienst
Offerteservice: Voor de opmaak van uw offerte voor uw Ventilatieproject houden wij rekening met alle wettelijke eisen voorzien in de EPB, alsook voor niet-residentiële projecten met specifieke reglementeringen zoals de ARAB reglementering. Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend en het enigste wat wij van u nodig hebben zijn de meest recente bouwplannen & het EPB-voorontwerp.
Ondersteuning: Graag ondersteunen wij u zowel commercieel als technisch, zowel voor als na de offerte & tijdens de uitvoering, en dit op elke mogelijke manier (telefonisch, bij ons in de winkel/showroom, middels een opleiding, bij u op kantoor, op locatie van de werf,…). Ook kunt u op ons rekenen om technische zaken af te stemmen met uw architect, EPB-verslaggever & bouwheer.
Opmaak legplan: Offerte goedgekeurd? Wij maken dan onze uitgebreide legplannen op samen met een volledige gedetailleerde materiaallijst.
Opstart ventilatie: Ook na de plaatsing van de Ventilatie kan u op ons rekenen. Graag verzorgen wij voor uw Ventilatieproject ook de opstart van de ventilatie, inregeling van de ventielpunten & de verplichte ventilatieprestatieverslaggeving.


Lees hier meer over residentiële ventilatie

Lees hier meer over industriële ventilatie

Bekijk hier onze referenties voor Residentiële Ventilatie

Bekijk hier onze referenties voor Industriële Ventilatie


Contacteer onze specialist Energiezuinig Bouwen

lowi.verryckt@groupdelrue.be  – 0468.04.48.90 (ma-vr) – Linkedin