Ventilatie

P. Roefs is dé partner als het om Ventilatie gaat. Wij zijn zowel groothandel, studiebureau als kenniscentrum als het over Ventilatie gaat!

Hier vindt u meer informatie over onze oplossingen voor Residentiële Ventilatie alsook voor Industriële Ventilatie. Wij voorzien geregeld opleidingen voor professionelen in onze Delrue Academy, kijk hier voor de opleidingsdata & hoe in te schrijven.


Aannemers & installateurs
Zowel aannemers als installateurs kunnen bij ons terecht voor zowel de aankoop van ventilatiekanalen, ventilatieunits & toebehoren, alsook om op projectbasis samen te werken.

  • U voorziet uw eigen projectcalculatie & legplan? Dan voorzien wij u de kwalitatiefste materialen tegen de beste prijs
  • U ontfermt zich enkel over de uitvoering? Geen probleem, wij voorzien de nodige projectcalculatie & legplannen
  • Als aannemer nog niet klaar voor het Ventilatie avontuur? Geen probleem, bespreek met ons uw project en we laten de uitvoering over aan een Ventilatie installateur
  • Achteraf heeft u de mogelijkheid om ons de Ventilatie te laten opstarten & inregelen met ventilatieprestatieverslaggeving
  • U kunt altijd op onze ondersteuning rekening, op afstand, bij u op kantoor of op de werf

Architecten, EPB-verslaggevers, bouwpromotoren,…
Als architect benieuwd welke technische toepassingen mogelijk zijn en waar rekening mee gehouden moet worden?

  • Wij kijken niet enkel naar de theorie maar ook wat praktisch mogelijk is en wat de wensen zijn

Als EPB-verslaggever gerust zijn dat het project wordt voorzien van de juiste materialen & uitvoering?

  • Wij maken een debietcalculatie conform de regelgeving met oog voor de praktijkuitvoering & kunnen een op praktijk gebaseerd 3D legplan bezorgen voor het VVO

Als bouwpromotor de juiste kwalitatieve oplossing verkrijgen tegen de juiste prijs?

  • Wij stemmen de juiste ventilatieunit af op het juiste kanaalwerk, met creatieve oplossingen & mogelijkheden, passend voor uw project

Particulieren & zelfbouwers
Als particulier op zoek naar een installateur voor Ventilatie of liever Ventilatie op basis van Zelfbouw? Graag helpen wij ook u op weg in samenwerking met een echte vakman uit uw regio. Voor zelfbouwers hebben wij kwalitatieve zelfbouwpakketten voor uw Ventilatieproject. Afhankelijk van uw keuze & de wettelijke eisen kiest u het geschikte zelfbouwpakket.


Eigen interne studiedienst
Offerteservice: Voor de opmaak van uw offerte voor uw Ventilatieproject houden wij rekening met alle wettelijke eisen voorzien in de EPB, alsook voor niet-residentiële projecten met specifieke reglementeringen zoals de ARAB reglementering. Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend en het enigste wat wij van u nodig hebben zijn de meest recente bouwplannen & het EPB-voorontwerp.
Ondersteuning: Graag ondersteunen wij u zowel commercieel als technisch, zowel voor als na de offerte & tijdens de uitvoering, en dit op elke mogelijke manier (telefonisch, bij ons in de winkel/showroom, middels een opleiding, bij u op kantoor, op locatie van de werf,…). Ook kunt u op ons rekenen om technische zaken af te stemmen met uw architect, EPB-verslaggever & bouwheer.
Opmaak legplan: Offerte goedgekeurd? Wij maken dan onze uitgebreide legplannen op samen met een volledige gedetailleerde materiaallijst.
Opstart ventilatie: Ook na de plaatsing van de Ventilatie kan u op ons rekenen. Graag verzorgen wij voor uw Ventilatieproject ook de opstart van de ventilatie, inregeling van de ventielpunten & de verplichte ventilatieprestatieverslaggeving.


Bekijk hier onze referenties voor Residentiële Ventilatie

Bekijk hier onze referenties voor Industriële Ventilatie


Contacteer onze specialist Energiezuinig Bouwen

gm@paulroefs.be  – 0468.04.48.90 (ma-vr) – Linkedin