Bouwspecialiteiten

Ga direct naar:

Ventilatie

Dak, Gevel & Isolatie

Vloer, Tegel & Sanitaire Ruimtes

Ruwbouw & Machines

Afbouw & Droogbouw

Fotovoltaïsche & Thermische Zonnepanelen

Vloerverwarmingssystemen

In onze bouwmarkt vindt u naast ons standaard ruime assortiment aan producten, ook onze bouwspecialiteiten terug. Voor veel zaken in de bouw is echte vakkennis nodig. Daarom kan u ook op onze specialisten rekenen voor onze bouwspecialiteiten.

Ventilatie
Boven, aangrenzend aan onze ruime showroom, vindt u onze uitgebreide Ventilatie shop waar u een grote hoeveelheid aan Ventilatiematerialen terug vindt. Voor uw projecten kan u ook rekenen op onze eigen interne studiedienst of voor de levering van Ventilatiematerialen op uw werf.
Meer informatie over onze bouwspecialiteit Ventilatie

Dak, Gevel & Isolatie
In onze afdeling Dak, Gevel & Isolatie vindt u verschillende dakmaterialen & gevelmaterialen zoals: Epdm, Roofing, Lood, Ontluchting, Gevelfolie, Onderdakfolie & Luchtdichting, alsook isolatie voor uw project. Ook kan u bij ons terecht voor lichtstraten, dakramen, gevelplaten,…
Meer informatie over onze bouwspecialiteit Dak, Gevel & Isolatie

Vloer, Tegel & Sanitaire Ruimtes
Tegellijm, Levelling systemen, Afdichting, Ontkoppeling, Douchegoten, Tegeldragers, Bouwplaten, en nog veel meer vindt u in onze afdeling Vloer, Tegel & Sanitaire Ruimtes. Ook voor de uitwerking van uw Sanitaire project kan u bij ons terecht.
Meer informatie over onze bouwspecialiteit Vloer, Tegel & Sanitaire Ruimtes

Ruwbouw & Machines
Als u op zoek bent naar Bouwchemie producten, PVC buizen, Betonbouw, Fundering & Metselwerk, alsook Machines en Pompen voor de Ruwbouw fase van uw project, vindt u de hoogst kwalitatieve materialen bij ons. Ook voor advies op de werf kan u op ons rekenen.
Meer informatie over onze bouwspecialiteit Ruwbouw & Machines

Afbouw & Droogbouw
Als u op zoek bent naar Gevelisolatie, Pleisters, BGIS & Droogbouw vindt u de hoogst kwalitatieve materialen bij ons.
Meer informatie over onze bouwspecialiteit Afbouw & Ruwbouw

Fotovoltaïsche & Thermische Zonnepanelen
Niet enkel voor de EPB is hernieuwbare energie belangrijk, ook vanwege het financiële aspect bij bestaande woningen & appartementen worden deze technieken steeds vaker toegepast. Graag helpen wij u met de volledige project calculatie & ondersteuning.
Meer informatie over onze bouwspecialiteit Photovoltaïsche & Thermische Zonnepanelen

Vloerverwarmingssystemen
Een comfortabel binnenklimaat is tegenwoordig voor velen een must. Vanwege het energetische aspect dienen de systemen ook energiezuinig te zijn & het liefst ook reactief zijn. Graag helpen wij u met de juiste systeemkeuze en leveren wij niet enkel de kwalitatiefste materialenvolledige project calculatie & ondersteuning.
Meer informatie over onze bouwspecialiteit Vloerverwarmingssystemen