3x opstart Ventilatie

De aanloop naar het bouwverlof is doorgaans een drukke periode. Zo ook voor onze specialist ventilatie. Zo waren er verschillende werf opstarten, offerteaanvragen & afsluiting van de lopende projecten met de opstart van de ventilatie.

Bij P. Roefs volgen wij uw project van begin tot eind mee op. Zodoende kunnen wij op elk moment u de juiste ondersteuning bieden. Ook voor de technische zaken achteraf kan u beroep doen op ons. Wij starten de ventilatieunit op en stellen deze in op basis van de wensen van de bewoners, regelen de ventilatieventielen in voor de juiste luchtverdeling in de woning & maken ons meetrapport op en optioneel kan er geopteerd worden voor de verplichte ventilatieverslaggeving. Elke projectofferte wordt bij ons conform het kwaliteitskader STS P 73-1 opgemaakt en dankzij onze opvolging & betrokkenheid bij elk project bewaken wij ook de kwaliteit bij de uitvoering.

Bekijk ook zeker onze Residentiële Referenties & Industriële Referenties!

Opstart Ventilatie Brecht

Ventilatieunit: Tallinn 340 – Luchtkanalen: Galva mecano (rechthoekige gegalvaniseerde kanalen) + Ronde gegalvaniseerde kanalen – STS P 73-1 conform

Opstart Ventilatie Westerlo

Ventilatieunit: Renson Endura Delta 380 – Luchtkanalen: Uniflexplus+ luchtslangen Ø63 – STS P 73-1 conform

Opstart Ventilatie Beerse

Ventilatieunit: Ubbink Ubiflux W325 – Luchtkanalen: Uniflexplus+ luchtslangen Ø63 – STS P 73-1 conform